Specialisatie

Sinds 1993 werk ik in zowel de operatie als projecten, met name voor ABN Amro, Robeco Group, Stater, ING Bank, Knab, Atradius, SNS Bank en Nationale-Nederlanden.
Aangesloten bij de SEPA Service Group vanaf begin 2012 tot medio 2014, en vanaf begin 2015 bij Payguard. Beide zijn groepen van samenwerkende zelfstandigen: projectleiders, consultants, business- en procesanalisten.

Een gerichte specialisatie voerend in betalingsverkeer – binnenlands, SEPA en echt internationaal – heb ik deelgenomen aan programma’s en projecten rond:

– Privacy GDPR/AVG
– Mogelijkheden PSD2
– Centralisatie SWIFT
– Zorgplicht beleggen
– Privacy Wbp
– Verbetering sparen
– Implementatie SEPA
– Professionalisering nostro-administratie
– Vervolmaking contingentie
– Bedrijfsbrede compliance
– Klant- en productmigratie
– Toezichthouder C-TAP
– EMV Issuing
– Interpay incasso
– Libra (en corona)

Ik ben verantwoordelijk geweest voor de vertaling van business requirements naar functionele en IT-requirements, voor onderzoek, functioneel ontwerp, oplever- en testprocedures en voor de begeleiding van analisten, testers en beheerders.
Mijn aandeel in een van de grootste programma’s bestaat uit 3 impactanalyses, 4 workshops, 12 functioneel ontwerpen en 1 presentatie (over de Perzische Route).

Ik gedij het beste in een werkomgeving waar ik mijn werkervaring kan inbrengen en waar ik verantwoordelijkheid kan dragen. Om zo met anderen een project tot een goed einde te brengen.

Opdrachtgevers zeggen:

“Jeroen geeft duidelijk aan wat voor doorlooptijden hij nodig heeft om bepaalde activiteiten uit te voeren. Daarna doet hij er ook alles aan om die doorlooptijden te halen”

“Hij weet waar het over gaat, heeft zich verdiept in de materie en weet wat er speelt. Hij weet ook de juiste mensen te vinden en aarzelt niet waar nodig vragen te stellen”

“Wat ik het meest in Jeroen waardeer, is het feit dat ik met een gerust hart iets aan hem kan overlaten. Het komt allemaal beter dan goed.”

“Dank voor je inzet bij MoneYou en succes bij je volgende opdracht. Het allerbeste!”

Zie ook LinkedIn profiel of CV. Of neem direct contact op.